Like Chocolate lanseaza alaturi de Live Artist o noua piesa – Guatemala – un featuring cu F.Charm, ambii artiști fiind manageriati de Florin Nedelcu.
„Pentru ca imi plac provocarile am ales sa abordez o piesa fresh cu un sound total diferit fata de tot ce am lansat pana acum! Piesa este compusa in studiourile Lanoy Production si de aceasta data mi-am dorit o colaborare cu F.Charm! Lucram zi de zi impreuna si totul a iesit exact cum ne-am dorit! Cand lucrezi in echipa, intr-o atmosfera degajata, este inevitabil sa nu ai rezultate de care sa fi complet multumit asa ca impreuna cu managerul nostru, Florin Nedelcu (Live Artist), am hotarat sa filmam si un videoclip! In ciuda faptului ca am filmat multe ore si a fost foarte frig, pot spune ca nici nu le-am simtit, din contra, am fost foarte entuziasmata si energica, si imi doream ca acea zi de filmare sa nu se mai termine! Si poate suna ca un clieseu, dar am avut parte de o super echipa care m-a inspirat si m-a provocat sa imi depasesc limitele!”, a declarat Andra (Like Chocolate).
“Am lucrat la aceasta piesa cu toata placerea, pentru ca pe langa latura sensibila pe care am aratat-o in ultimele mele 3 single-uri : „Departe de tine”,”30 de grade” si „Cod rosu”, am si o latura mai „petrecareata”, asa cum am arat-o in „Double Trouble” si „Ori la bal, ori la spital”. Colaborarea cu Like Chocolate a venit in mod natural, deoarece facem parte din aceeasi echipa „Lanoy”. Cred foarte mult in „Guatemala”, pentru ca imi da o energie pozitiva si ma face la fiecare play , cum spune o vorba romaneasca „sa sar din ghete”. Urmeaza in scurt timp ca fiecare dintre noi sa-si lanseze single-ul oficial.”Guatemala” este prima piesa din 2015 pentru fanii si ascultatorii nostri si anunta un an plin de surprize din partea artistilor Lanoy Production”, a adaugat F.Charm.
Trupa Like Chocolate se poate lauda cu mai multe hit-uri, precum „Plăceri nevinovate”, „Taraboy”, „În vise”, “Noaptea fetelor”, „Maria Maria” – single care a reuşit să între în topurile principale, atât în ţară cât şi în afară ţării. In urma cu un an, jumatatea blonda a grupului, Beatrice, a ales sa se retraga, Andra preferand sa mearga cu proiectul mai departe.
F.Charm este cunoscut publicului din ţară şi nu numai datorită hit-urilor: “Guantanamera”, “9MM”, “Departe de tine”, “Double trouble”, “Departe de tine” , “Aproape de tine”, “ 30 de grade” sau “Cod rosu”.
Like Chocolate si F.Charm spera ca piesa „Guatemala” sa „arunce in aer” toate cluburile, si nu numai.

Asculta aici Like Chocolate feat. F.Charm – Guatemala:
https://www.youtube.com/watch?v=TaGUb5fewAg&feature=youtu.be