Animatori  Mascote

Animatori Mascote

Live Artist vine cu o experienta de peste 20 de ani!
Firma noastră de organizare evenimente se ocupă și de petreceri pentru copii. Împreună, vom transforma o petrecere de copii într-una dintre cele mai frumoase amintiri din copilăria lor, aducând accesorii tematice adecvate vârstei lor.

Cel mai important aspect al organizării petrecerilor pentru copii este închirierea animatorilor sau mascotelor. Deși există multe firme care organizează petreceri pentru copii, calitatea costumelor tematice și a actului de animație poate lăsa de dorit. Firma noastră organizează petreceri pentru copii de peste 10 ani și a adus bucurie multor copii la petrecerile noastre.

Oferim diverse pachete pentru petreceri de copii, cu multe personaje tematice disponibile. Puteți alege atât animatori, cât și mascote, cum ar fi Elsa, Anna, Sofia, Rapunzel, Spiderman, Peter Pan, Batman, Superman, Iron Man, Sportacus, Stefania, Alba ca Zăpada, Belle, Jasmine, Minnie și Mickey, Zorro, Motanul Încălțat și mulți alții.

Pentru ca petrecerea copilului dumneavoastră să fie un succes, în care toți copiii să se simtă bine și să își întâlnească personajele preferate, vă oferim animatori și mascote pentru toate petrecerile de copii.

Toți copiii vor fi fascinați, văzându-i în persoană pe cei mai îndrăgiți eroi și pe cele mai iubite prințese Disney. Ne dorim să aveți parte de o petrecere perfectă, completă, în care toți copiii prezenți să-și amintească cu drag de cei mai talentați animatori de petreceri pentru copii. Părinții vor da lovitura cu o astfel de surpriză pentru micii petrecăreți, iar distracția și buna dispoziție vor fi garantate.