F. Charm

F.Charm, pe numele real Bogdan Florin Vlasceanu, s-a nascut pe 9 Mai 1981. Este pe piata muzicala romaneasca de peste 10 ani, la inceput a activat ca artist rap, iar in 2010 s-a decis sa-si schimbe stilul. A lansat doua single-uri dance: “Asesina” si “EYO”, care s-au facut remarcate atat in cluburi cat si in clasamentele radiourilor.

F.Charm este de asemenea un producator prolific a produs hituri pentru numerosi artisti romani, printre care se numara: Alessia – “Boro Na Sou Po”, “Find Me (ale, ale)”, Delia – “Dale”, “Wuella Wuella”, “Africana”. De asemenea a lucrat cu multi alti artisti: Xonia – “Why”, “Copacabana”, “Take my breath away”, Sonny Flame – “African Sun”, Lora – “Find me”, Diedra – “Cherry Lips”, “I came to collect ya”, Miss Mary – Rollin’.

In 2011 a facut echipa cu Emil Lassaria si au inregistrat impreuna 10 piese. Liniile melodice si versurile usor de retinut, compuse de F.Charm si muzica produsa de Emil Lassaria s-au imbinat perfect si au rezulta piese cu mare succes la public. Primul single lansat a fost “9MM” si s-a bucurat de un real succes, a fost pe locul 7 in topul unuia dintre cele mai importante radiouri din Romania si a fost timp de 12 saptamani consecutive in Top 30. De asemenea a fost pe locul 9 in topul celor mai difuzate piese, intocmit de Media Forest si pe locul 2 in Serbia la TDI Radio. Cel de-al doilea lor single, “Guantanamera”, s-a bucurat de un succes si mai mare pe plan international. “Guantanamera” a fost numarul 1 la TDI Radio, cel mai important radio din Serbia, pentru doua saptamani consecutive. In plus piesa a ajuns in Top 10 la radiourile din Albania, Italia, Romania.

La inceputul lui 2012, F.Charm s-a hotarat sa faca o schimbare si a colaborat cu o voce feminina. El a lansat single-ul “Alma del Alma” feat. Xonia. In octombrie 2012, F.Charm a lansat single-ul “Aproape de tine” o colaborare cu Delia. F.Charm a produs “Aproape de tine” in studioul HypeOnProduction pe care si l-a deschis de curand si este primul single in limba romana.

Dupa succesul rasunator pe care l-a avut cu piesele “30 de grade”, “Cod rosu” si colaborarea de exceptie impreuna cu Elena Gheorghe pentru piesa “Mama”, F.Charm lanseaza hit-ul “Pan la fund” impreuna cu Mike Diamondz.
In aceasta vara alaturi de vocea de exceptie a frumoasei Caitlyn, F.Charm spune povestea “Nu iese fum fara foc”. Este pentru prima dată când cei doi colaborează, dar cu siguranță nu ar trebui să fie ultima. Vocile lor se complimentează reciproc. ”Nu iese fum fără foc” are parte și de un videoclip pe măsură, videoclip in care joacă și iubita lui F. Charm, Ștefania.
F.Charm prezinta un show incendiar, muzica live, coregrafii energice ale dansatoarelor si cele mai cunoscute hit-uri.

Facebook: https://www.facebook.com/fcharm

Asculta aici noul single – Nu iese fum fara foc – https://www.youtube.com/watch?v=CMGYRi3-RcE