Va oferim urmatoarele servicii
 • Management si impresariat artistic

  Cu o experienta de peste 8 ani in industria muzicala romaneasca si cu un atestat de impresar artistic, Live Artist va poate reprezenta in ceea ce priveste managementul dar si booking-ul pentru evenimente. Artistii care au ales Live Artist pentru management si booking sunt: Andreea Balan, Keo, Mandinga, Crush & Alexandra Ungureanu, Matteo, Like Chocolate, […]
 • Organizare evenimente

  Organizare evenimente

  Live Artist organizeaza: – Zile de oras – Petreceri de firma – Nunti/Botezuri – Baluri Boboci .Va punem la dispozitie: – Artisti de muzica usoara si populara – Sonorizari/Dj – Dansatori/ Hostess – MC – animatoare Echipa Live Artist beneficiaza de o experienta vasta in industria muzicala romaneasca atat in ceea ce priveste managementul si […]
 • Artisti

  Artisti

  Echipa Live Artist beneficiaza de o experienta vasta in industria muzicala romaneasca atat in ceea ce priveste managementul si impresariatul artistic cat si in organizarea evenimentelor de succes, avand in exclusivitate cei mai in voga artisti ai momentului.La cerere putem aduce si artisti internationali.
 • Sonorizare

  Sonorizare

  Live Artist va propune si servicii de sono­rizare de cea mai buna calitate, asi­gu­rate de o echipa de specialisti, capabila sa asi­gure montajul rapid, in condi­tii de deplina securitate. Fie ca orga­nizati o confe­rinta de presa, un congres sau un concert in aer liber, avem solutia adecvata pen­tru Dvs, asigurandu-​va atat echi­pa­mentele, cat si servici­ile […]
 • Scena & Lumini

  Scena & Lumini

  Va punem la dispozitie servicii de inchiriere scene profesionale, complet utilate, pentru o mare varietate de evenimente: concerte, conferinte, festivitati de premiere, spectacole in aer liber, nunti, petreceri private! Oferindu-ne detalii legate de locul de desfasurare al evenimentului, tipul evenimentului, suntem in masura sa gasim solutia ideala si tipul de scena pentru evenimentul dumneavoastra! Sistemele […]
 • DJ & MC

  DJ & MC

  Avem in exclusivitate Dj si Mc care va pot transforma petrecerea in una de succes, fie ca e un eveniment in aer liber, club sau petrecere private.
 • Hostess

  Hostess

  Oferim servicii profesionale de hostess pentru o gama variata de evenimente. Echipa noastra de hostess are o experienta vasta in ceea ce priveste evenimentele private, spectacole, expozitii, prezentari de moda, etc.
 • Foto-video evenimente

  Foto-video evenimente

  Live Artist va ofera cele mai inalte standarde de calitate in domeniul foto –video-sonorizari evenimente, folosind aparatura, instrumente si tehnici de ultima generatie! Obiectivul nostru este realizarea unui material de calitate, care sa impresioneze prin fidelitatea imaginii, simtul artistic al fotografiilor si intensitatea momentelor surprinse.
 • Artificii

  Artificii

  Va oferim artificii si focuri de artificii pentru evenimente speciale, artificii nunta, artificii botez, artificii aniversari, artificii concert, focuri de artificii pentru firme, spectacol artificii, artificii profesionale, efecte de inaltime, inscrisuri pirotehnice, moment pirotehnic pentru intampinarea participantilor, artificii pentru valsul miresei si alte tipuri de artificii la preturi accesibile.
 • Decoratiuni si aranjamente florale

  Decoratiuni si aranjamente florale

  Va putem oferi: aranjamente florale pentru nunta, aranjamente florale pentru botez, aranjamente florale pentru petreceri private, decoratiuni pentru orice ocazie. Clasic, romantic sau extravagant, indiferent de stilul preferat, va oferim solutii inteligente si practice pentru evenimentul dumneavoastra.
Daca doriti sa ne contactati folositi formularul de contact