Oana Radu

S-a nascut in Craiova pe data de 7 Decembrie 1993. Un sagetator ambitios, care reuseste tot ceea ce isi propune.

A inceput sa cante de la varsta de 3 ani si 8 luni la Palatul Copiilor din Craiova, unde a studiat pana la varsta de 7 ani.
Dragostea pentru televiziune si muzica, a aparut in urma “Stelutelor Abracadabra”, unde a obtinut premiul 1.
Timp de doi ani de zile de la varsta de 8 ani, a prezentat o emisiune pentru copii “Lumea Piticilor” la o televiziune locala din Craiova.

Au urmat 5 ani de pian si teorie muzicala la “Scoala Populara De Arta” din Craiova, unde lua si ore de canto.
Toata aceasta perioada a fost presarata de participarea cu succes la festivaluri nationale si internationale de muzica usoara pentru copii, unde a obtinut trofee, premii, cat si mentiuni si premii speciale.

Aparitiile radio si tv de pe atunci au dus-o catre cel ce urma sa ii fie timp de 5 ani de zile profesor. De la varsta de 13 ani a lucrat cu maestrul Cornel Fugaru, care a invatat-o cu adevarat ceea ce inseamna sa canti exact ca in strainatate.

La varsta de 18 ani a participat la prima editie a concursului televizat “Vocea Romaniei”, unde dupa ce a intors toate cele patru scaune, a mers alaturi de Marius Moga pana in semifinala concursului.
Iesirea din concurs, a fost trista, dar totodata o rampa uriasa de lansare. In anul 2012 si-a facut primul band live, alaturi de care a inceput sa cante la evenimente.

In 2013, luna august , la indemnul celui mai bun prieten a inceput un regim de slabit, in urma caruia slabeste aproape 60 de kg.

Anul 2014 a fost inceputul milioanelor de vizualizari si propulsarea ei. Lanseaza piesa “Tu” alaturi de Dr. Mako si Eli.
Are o frumoasa colaborare cu Rolla Sparks pentru melodia “Fara glas”.
In 2015, continua colaborarea cu binecunoscutul Dr. Mako si impreuna cu Pacha Man lanseaza piesa “Ea a fost prima”.
Pentru piesa “Dragostea-i nebuna” continua parteneriatul cu Dr. Mako, videoclipul fiind dovada ca artista este intr-o forma de zile mari, transformarea ei fiind de invidiat.

Asculta aici noul single: Dragostea-i nebuna – https://www.youtube.com/watch?v=r2u0iG7lSOA