DJ LLP

Sunt DJ, Producător şi Remixer din pasiune! Muzica este totul pentru mine. O am tot timpul în cap, când conduc, când mănânc, fel și fel de idei, fel și fel de mixuri. Renumele mi l-am câștigat tocmai în urma acestei însuflețiri pe care am transmis-o prin muzică, în urma petrecerilor de neuitat, producțiilor mele de succes, emisiunilor de la radio, felului meu de a fi. Celor ce îmi apreciază muzica, le mulțumesc!

Îmi amintesc că am început ca DJ rezident prin 1998, în cluburi locale. Șimțeam că mi-am găsit drumul și îl urmam încrezător.

Am început să produc muzică house prin 2000, iar hip hop după 2004. În 2009 m-am lansat oficial în industria muzicală românească cu piesa I Miss You, care s-a dovedit a fi succesul visat la începuturi. Am fost premiat BEST ROMANIAN REMIXER și m-am simțit foarte bine! Din 2011 până undeva prin 2012 am avut podcast pe Dance Fm cu seturi săptămânale. Încă din 2012 am propria mea emisiune de radio – Pro Fm Party Mix, la Pro Fm România, unde mi-am creat o lume în care sunt doar eu, muzica mea și voi.

Am produs și remixuri pentru nume ca: Timbaland, Vunk, Connect-R, Fly Project, DJ Sava, Loredana, Anda Adam, Anna Lesko, Deepcentral, Deepside Deejays, Nick Kamarera.

Asculta aici noul single: FIRE feat. Mike Diamondz – https://www.youtube.com/watch?v=zrONabfpRss