Yoyo

Biografia artistica a fetei de 14 ani, Daniela Negoita – YOYO, putem spune ca a inceput cu adevarat, atunci cand tanara artista a castigat cea de-a cincea editie ”Next Star”.

Cariera ei a luat avant in aceste zile odata cu lansarea piesei MA STING. Impreuna cu Diana Rotaru, artista de 13 ani au facut o piesa care cu siguranta, va deveni un hit.

Revenind la prestatia muzicala de la NEXT STAR, YOYO a devenit prima rapperita de la acest concurs de talente pentru copii, care a facut furori cu piesa ”Swagger Jagger” a lui Cher Lloid, pe care a interpretat-o exceptional.

YOYO, este eleva în clasa a VII-a la Liceul de Arta „Dimitrie Cuclin” si de patru ani, membra a ansamblului „Estrada copiilor”, de la Casa de Cultura a Sindicatelor, instructoare Andreea Ignat.

Noua piesa lansata de YOYO, cel mai nou artist din portofoliul Live Artist, “Ma sting”, este un super reusit featuring cu Dianna Rotaru, una dintre cele mai de succes artiste din Republica Moldova. Single-ul este compus de catre F. Charm si Karo, iar videoclipul realizat de catre Alex Ceausu. Pe Facebook, YOYO are parte de comentarii care de care mai incurajatoare.

Ceea ce trebuie sa o faca pe Daniela Negoita sa continue si pe mai departe in acelasi mod si sa nu se opreasca la acest nivel.

Asculta aici single-ul: https://www.youtube.com/watch?v=lzX45lUPM9Q