Nico

S-au implinit deja 10 ani de cand ati remarcat-o in urma colaborarii cu B.U.G. Mafia pentru piesa “Cine E Cu Noi” si inca de atunci v-a atras atentia prin vocea ei.
Insa pana la acest acel moment, Nicoleta Matei si-a cladit cu pasi marunti dar siguri drumul catre o cariera reusita in muzica.
Intotdeauna si-a dorit sa cante si a stiut ca menirea ei este aceea de a darui. Astfel este implinita cand ofera iubire si emotii pentru publicul ei prin piesele pe care le interpreteaza.
Astfel in anul 2003 este lansat albumul Hip-Hop/R&B “Gand Pentru Ei”. Pentru acest album Nico a colaborat cu Laurentiu Matei, Don Baxter, Puya si Cabron, reusind sa se impuna cu succes pe piata muzicala romaneasca. “Gand Pentru Ei” s-a vandut in peste 30.000 de exemplare, ramanand pana astazi cel mai bine vandut album semnat Nico. Singurul extras pe single, “Nu Pot Sa Mai Suport” ramane piesa de referinta din cariera artistei.

In toamna anului 2003 Nico reprezinta Romania in finala Concursului International “Cerbul De Aur” cu piesele “Heaven Knows” si “Ramai Cu Bine”, obtinand locul II.Dupa ani de perseverenta Nico impreuna cu Vlad Mirita reprezinta Romania in Finala Eurovision 2008 de la Berlgrad, Serbia. Piesa “Pe O Margine De Lume” obtine premiul pentru “Cel Mai Bun Cantec” din concurs, distinctie oferita de membrii juriului de specialitate prezenti la Belgrad.Cel de-al doile single extras de pe albumul “Love Mail” este “Poate Undeva”. Piesa este semnata de Laurentiu Matei pe versurile Loredanei Mandrescu (Moni-K) si se bucura de un real succes, devenind una dintre cele mai populare piese din cariera artistei.

Official Site : www.nicomusic.ro
Facebook : www.facebook.com/pages/Nico-Nicoleta-Matei-Fan-Page