Miss G

Pasionata de muzica inca din copilarie, frumoasa Florina
Ghenescu aka Miss G., cel mai nou artist Cat Music, lanseaza “Moonlight”,
primul sau single, o piesa al carei ritm te poarta pe meleagurile indepartatului Orient.
“Cred ca am cantat de cand ma stiu, in cor, la serbarile pe care le aveam la scoala si mai tarziu, la liceu. Muzica este modul cel mai direct prin care putem transmite ceea ce simtim, dragoste,
bucurie, dor…”, povesteste Miss G.
Compus de catre Adi Cristescu si Chris Mayer, “Moonlight”, single-ul de debut al artistei este “o poveste de dragoste care nu tine cont de nationalitate, o
poveste dragoste in care iubirea reuseste sa invinga orice obstacol ar aparea”, dupa cum spune chiar artista.
Aflata intr-o permanenta dorinta de perfectionare, in paralel cu studiile, Miss G. ia lectii de canto si pregatire vocala, alaturi de nume de referinta in domeniu si colaboreaza cu artisti ca Daniel Nicolae, Robert Vulpescu (Proconsul), Bitza, Adi Cristescu si Chris Mayer.

Videoclipul single-ului Moonlight,regizat de Florin Botea, surprinde desfasurarea unui ritual magic ale carui ingrediente sunt dansul, razele lunii si o frumoasa fata, intruchipata chiar de catre Miss G.
“Intotdeauna mi-au placut povestile pline de mister si inca de cand am lansat single-ul, mi-am dorit un videoclip bazat pe dans si magie. Am lucrat extrem de bine cu toata echipa si cred ca nimeni nu a realizat ca noi, de fapt, munceam. Vreau sa multumesc lui Florin Botea, Catalin Botezatu pentru hainele superbe pe care le-a creat, dansatorilor coordonati de Bursucu, intregii echipe, alaturi de care nici nu stiu cand a trecut timpul si casei de discuri Cat Music pentru sprijinul pe care mi l-au oferit. Vreau din suflet sa ii multumesc lui Dumnezeu pentru toate lucrurile minunate din viata mea”.
Moonlight se bucura de un mare success national, fiind difuzata
in heavyrotation pe Kiss FM, Pro FM, Radio 21 si pe Kiss TV, MTV si Music Channel, dar si international incepand cu sud-estul Europei.

Miss G – Moonlight (Official Video)