MARABOO

Maraboo, adica Eleonora-pian, Shirin-vioara si Cristina-harpa este o trupa de 3 fete dornice sa exprime prin instrumentele lor dragostea si pasiunea fata de muzica. Maraboo a luat nastere anul acesta, iar noi ne-am propus sa facem foarte multe lucruri frumoase si interesante pe scena, sa bucuram oamenii cu muzica noastra si sa ajungem cat mai departe cu acest proiect, in care credem foarte mult.

Ne dorim ca prin muzica noastra sa transmitem bucuria si entuziasmul de a canta la un instrument si de a face oamenii sa priveasca altfel si sa aprecieze muzica interpretata fara voce. Practic, instrumentele noastre sunt vocea noastra si mijlocul de comunicare cu cei care ne asculta muzica.

Avem o piesa cu care deja ne-am lansat, se numeste “Spanish Love”, o piesa cu influente balcanice, ritmuri orientale,in care sunt incluse si momente de improvizatie.

Ne potrivim aproape oricarui tip de eveniment pentru ca avem un program destul de vast, incepand de la muzica clasica pana la dance si ritmuri foarte moderne. In curand vom lansa un nou single, o piesa total diferita de “Spanish Love”, pentru care am filmat si un videoclip in doua locatii superbe.

Cristina Bujor – harpa
Eleonora Andriescu – pian
Shirin Corbu – vioara

Facebook: https://www.facebook.com/MarabooOfficial