Like Chocolate

Prima  piesa “Da bomb” a ajuns la 1 milion jumatate de vizualiari pe youtube iar penultimul single Like Chocolate – “Maria, Maria”, produsa de Alin Radu, Vlad Petre , remixata si reorchestrata pentru radio de LLP, a ajuns in topuri in scurt timp, astfel se afla in havyrotation la Radio Zu, Radio 21 , ProFm si pe Kiss Fm si pe primele locuri in Romania, Bulgaria, Israel, Grecia.

Dupa ce a cucerit topurile cu hit-ul “Maria, Maria”, Like Chocolate recompenseaza fanii cu un videoclip plin de soavoare pentru un hit pe masura. Clipul, regizat de Spike, este plin de dinamism, reda atmosfera din cluburi si se muleaza perfect pe sound-ul fresh si plin de vibe pozitiv emanat de single.

In 2013 a lansat hit-uri precum “In vise”, “Taraboy” , care au cucerit rapid publicul din Romania. La inceput anului 2014 , Like Chocolate a oferit un cadou muzical fanilor, si anume, piesa “Noaptea fetelor”.

Like Chocolate revine cu hit-ul “Romeo si Julieta”, o piesa care a ajuns pe buzele tuturor.

In luna Octombrie lanseaza single-ul “Dirty”, piesa fresh, cu vibe pozitiv, total diferita de cele de pana acum. Cu un sound fresh, compusa de Flavius Filipescu si Eduard Serei, in studiourile Lanoy Production.

Show-ul Andrei, reprezinta mix-ul perfect intre hit-urile proprii precum si cover-uri internationale, interpretate intr-o maniera live de exceptie. Melodiile antrenante si coregrafiile spectaculoase, alaturi de cele doua dansatoare senzuale, creeaza un show complet care aduce toti participantii la eveniment pe ringul de dans.

Facebook : https://www.facebook.com/likechocolateofficial

Asculta aici ultimul single – DIRTY – https://www.youtube.com/watch?v=xbvuA6__PVw