Arcade Decoruri

Live Artist vine cu o experienta de peste 20 de ani!

Cauți închiriere arcadă baloane pentru botez (băiat sau fată), nuntă, majorat (18 ani), 1 an, Gender Reveal sau altă petrecere? La Live Artist ești în locul potrivit, pentru că noi suntem experți în decorațiuni pentru evenimente. Aici găsești, de închiriat, arcade din baloane cu nume, safari, junglă, roz, curcubeu, Mickey Mouse, Minnie, etc. Așa că, stai cu noi să îți povestim mai multe.

Deși și-au făcut o apariție destul de recent, aceste elemente de decor au devenit deja nelipsite la majoritatea petrecerilor. Sunt perfecte atunci când vrei să scoți în evidență atmosfera de sărbătoare.

Arcadele se amplasează de obicei la intrarea evenimentelor (poartă, ușă), dar și în interior, fiind ideale ca photo corner sau panou foto.

Întâmpină invitații cu eleganță
Orice fel de eveniment ai organiza (aniversare 1 an, gender reveal, inaugurare), la Live Artist, ai arcade superbe, pentru fiecare tip de petrecere.

Cea mai bună parte a arcadelor este că aveți flexibilitatea de a le muta oriunde doriți. Vor arăta excelent în timp ce încadrați un cadou, o masă de tort sau puteți fi creativ și amenajați o zonă pentru ca invitații să facă fotografii. De altfel, chiar nu există un loc nepotrivit pentru acestea.