Piesa “Uită-mă” este semnată de David Deejay şi Adi Cristescu, iar versurile sunt scrise de Cortes. Artistul a trăit o frumoasă poveste de dragoste care s-a terminat cu multă suferinţă. Andreea Bălan s-a regăsit complet în versurile sale, aşa că noua melodie a devenit o terapie pentru ei.

În momentul în care a înregistrat piesa, Andreea a fost cuprinsă de lacrimi, însă după câteva ascultări, melodia a început să acţioneze ca o terapie.

Andreea e într-o formă excelentă, iar ”Uită-mă” e al doilea clip pe care l-a filmat peste Ocean. Piesa a fost o adevărată provocare atât pentru Andreea, cât și pentru Cortes. Artista a spus povestea melodiei și a videoclipului: „Nimic nu uneşte oamenii mai mult decât suferinţa. Iar asta a fost valabil şi pentru mine şi Cortes. Azi lansăm cea mai personală colaborare din carierele noastre: UITĂ-MĂ! Cortes a trăit o frumoasă poveste de dragoste care s-a terminat cu multă suferinţă şi a ales să se vindece scriind textul pentru această piesă.
Când am ascultat-o, eu m-am regăsit complet în versurile sale, am mers în studio şi am tras vocile plângând. Amândoi am vrut să închidem uşa trecutului şi să meargem mai departe. Am vrut să închidem un capitol dureros aşa cum o face orice artist: prin muzică. Pentru noi, această piesă reprezintă o terapie, o eliberare şi o vindecare a trecutului.
Sper să se regăsească cât mai mulţi oameni în mesajul nostru şi să îi ajute şi pe ei să treacă peste.
Videoclipul a fost filmat într-un deşert de lângă Los Angeles şi regizat de Edward Aninaru care a gândit şi scenariul, m-a provocat să-mi folosesc calităţile de actriţa: a trebuit să rad isteric, să plâng, să urlu, să sufăr, să îmi arăt vulnerabilităţile unei despărţiri. Fiecare trăire pe care o vedeţi în videoclip am simţit-o real şi adânc în trecut. Azi sunt vindecată şi această piesă închide definitiv uşa trecutului.”

Asculta aici: https://www.youtube.com/watch?v=r2M5lS7VT3I